2017-12-01 07:08:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne tervezzen mára túl sokat

Napi horoszkóp december 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Amit most másokkal közösen hoz össze, annak különösen jó kilátásai vannak a sikerrel. Esélyt adnak önnek a bolygók arra is, hogy új fejlesztéseket indítson be, és újító ötleteket adjon elő. Ha összefog kollégáival vagy barátaival, még sikeresebb lehet.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap kicsit keményebbnek látszik. Többször mond ellent a főnökeinek is, és azt szeretné, hogy az öné legyen az utolsó szó. Tegye lehetővé a konstruktív vitákat, hallgassa meg a többiek véleményét is.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Éberen jár-kel a világban, mert a bolygók érdeklődővé és nyitottá teszik. Vigyázzon, nem minden olyan, mint amilyennek látszik... Jövője tervezgetése közben gondolja át alaposan, hogy mi az, ami ténylegesen megvalósítható.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó hangulatban találja a hét utolsó napja, és egy csomó ötlettel a fejében szabályosan kivirágzik. Mások is szívesen hagyják magukat ön által vezetni. Minél több dolog történik, annál jobban érzi magát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Jó hangulatban találja a hét utolsó napja, és egy csomó ötlettel a fejében szabályosan kivirágzik. Mások is szívesen hagyják magukat ön által vezetni. Minél több dolog történik, annál jobban érzi magát.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A megszokott ügyességével le tudja győzni a problémákat. Viselkedjen minél természetesebben. Hagyjon időt magának egy döntéshez, inkább tervezgessen, főleg akkor, ha bizonytalan.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Lényegesen könnyebb lesz ma minden. Mindegy, hogy mit tervez, számíthat a sikerre, mert a Merkúr és az Uránusz között a legjobb a kapcsolat. Elégedett lesz mindennel.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem csak a munkahelyén érik kedvező változások: szerelmi csillagai csodálatosan állnak, és egy önhöz közelálló emberrel szép órákat tud majd eltölteni. Mutassa ki bátran, amit érez!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Élvezze a találkozásokat, amikben része lesz. Függetlensége fontos az ön számára, de ma össze kellene fognia másokkal is. Este egy kaland hívja, amire most igencsak kapható!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez a nap érzelmekben gazdagnak ígérkezik. Időbeosztása csődöt mondhat. A többiekre sem hagyatkozhat. Állítsa be magát arra, hogy minden másképpen történik, mint ahogyan várja. Az este nem lesz túl kellemes, ne hagyja, hogy értelmetlen vitákba vonják be.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szervezzen olyan programot, ami leköti a figyelmét és szórakoztatja. A Hold ön mellett áll, és segíti, hogy azt tehesse, amihez a legtöbb kedvet érzi. Ez nem az a nap, amikor új feladatokat kellene elkezdenie, vagy fontos dolgokban kellene döntéseket hoznia, viszont végre foglalkozhat önmagával.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma már nagyon fáradt lesz. Ez azt jelentheti, hogy minden tovább tart, mint máskor. Ne tervezzen mára túl sokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: